بچه الاغ کوچولو: تروترو قیافهاش را عوض میکند ناشر: هوپامخاطب: کودک پیشدبستانیدانشآموزمؤلف: گتیه، بندیکتسال چاپ: 1402
تریلی تئاتر: نگاهی به پنجاهسال فعالیت هنری اصغر نوبخت ناشر: راه یارمخاطب: هنرجوهنرآموزمؤلف: عیوضی، رضاسال چاپ: 1402
صدوسیزده مجلس از نقالیهای مرشد ولیالله ترابی ناشر: سرو یاسینمخاطب: دانشآموزمعلمهنرجوهنرآموزمؤلف: میرزاعلی، محسنآذربایجانی، احمدرضاسال چاپ: 1402
سینمای غیرت ناشر: سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامیمخاطب: هنرجوهنرآموزمؤلف: شاهنگی، محمدحسنسال چاپ: 1402
من عباس کیارستمی هستم: گندمزارهای من ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانانمخاطب: دانشآموزمؤلف: امینی، پرویزسال چاپ: 1401
من علی خاتمی هستم: شاعر سینما ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانانمخاطب: دانشآموزمؤلف: امینی، پرویزسال چاپ: 1401
چهارمیها (ویژه دانشآموزان ابتدایی) ناشر: مؤسسه فرهنگی مدرسه برهانمخاطب: دانشآموزمؤلف: قاسمی، مسلمسال چاپ: 1398
پنجمیها (ویژه دانشآموزان ابتدایی) ناشر: مؤسسه فرهنگی مدرسه برهانمخاطب: دانشآموزمؤلف: قاسمی، مسلمسال چاپ: 1398
جعبه جادویی: مجموعه نمایشنامه کودک و نوجوان ناشر: بوی کاغذمخاطب: مربیدانشآموزهنرجوهنرآموزمؤلف: حسنپور، فرشادسال چاپ: 1401